ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 07/8 - Κεντρική Εικόνα

ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 07/8

To καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά... το μυαλό ταξιδεύει σε μαγικά νησιά και αμμουδιές, μέχρι να έρθει κάτι να σε προσγειώσει και πάλι στο γραφείο ή το σπίτι.

Εάν έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες και δικές μας προτιμήσεις.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, έτσι σας προτείνουμε εύκολες και δροσερές συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/8

Το καλοκαίρι όλοι πεθυμούμε μια Γαριδομακαρονάδα και έτσι σας προτείνουμε μια εύκολη συνταγή με τα ζυμαρικά Mitsides.

ΤΡΙΤΗ 08/8

Το ψάρι είναι πάντα απαραίτητο στη διατροφή μας και προπάντων τώρα που είναι καλοκαίρι. Έτσι για το βράδυ της Τρίτης φτιάξτε φιλέτο ψαριού με λαχανικά

ΤΕΤΑΡΤΗ 09/8

Σήμερα σας προτείνουμε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπαγγέτι ολικής άλεσης Mitsides με σάλτσα ντομάτας.

ΠΕΜΠΤΗ 10/8

Εάν έχετε παιδιά ή θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι, πρέπει να φτιάξετε ένα γλυκό εύκολο και ελαφρύ. Ψάξαμε και σας βρήκαμε ένα εύκολο γλυκό το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, μους μόκα σοκολάτα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/8

Παρασκευή λοιπόν και όλοι αναμένουμε το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα θέλουμε κάτι εύκολο αλλά και νόστιμο. Το μαριναρισμένο χταπόδι στα κάρβουνα είναι από τους πιο γευστικούς  μεζέδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/8

Εάν έχετε πάρτι ή καλεσμένους το βράδυ μπορείτε να φτιάξετε μια πίτσα με ρικότα, κατσικίσιο τυρί και λαχανικά. Η πίτσα είναι καλή επιλογή για όλα τα γούστα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/8

Την Κυριακή, έπειτα από τη θάλασσα σας προτείνουμε μια απλή καλοκαιρινή και ιδιαίτερη η μπρουσκέτα με ψητό κολοκυθάκι, φρέσκο πέστο, ντοματίνια και φρέσκο μαλακό τυρί θα σας μαγέψει.