Τα κυρίαρχα στην ελληνική αγορά κρητικά παξιμάδια 'το Μάννα’ Ν. Τσατσαρωνάκης τώρα και στην Κύπρο  - Κεντρική Εικόνα

Τα κυρίαρχα στην ελληνική αγορά κρητικά παξιμάδια 'το Μάννα’ Ν. Τσατσαρωνάκης τώρα και στην Κύπρο

Τα παξιμάδια ’’το Μάννα’’ Ν.Τσατσαρωνάκης παράγονται σε ένα μικρό χωριό, τον Πλάτανο, στο νομό Χανίων με πίστη στην παράδοση, τα πιο αγνά υλικά και το μεράκι της οικογένειας Τσατσαρωνάκη από το 1948. Δεν έχουν συντηρητικά, παρασκευάζονται από αλεύρι ολικής άλεσης, κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν ένα υγιεινό σνακ ή κάποιο συνοδευτικό με το φαγητό τους!

Αναζητήστε τα παξιμάδια ’’το Μάννα’’  Ν.Τσατσαρωνάκης στα ράφια επιλεγμένων υπεραγορών της Κύπρου με 6 προϊόντα για να συνοδεύουν  απολαυστικά το πρωινό σας, ένα πρόχειρο γεύμα και φυσικά την σαλάτα και το φαγητό σας.

Κρίθινο παξιμαδάκι με αλεύρι ολικής άλεσης, κρίθινο παξιμαδάκι χωρίς πρόσθετο αλάτι για αυτούς που προσέχουν την υγεία και την διατροφή τους,  κρίθινο παξιμάδι με ελαιόλαδο και σιταρένιο παξιμάδι με ελαιόλαδο σε μικρές χρηστικές συσκευασίες με εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο που θα τα διατηρούν πάντα φρέσκα, παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων με λάδι ελιάς για περισσότερη νοστιμιά. Απολαύστε το λαδοκούλουρο, το παραδοσιακό κρητικό μπισκότο με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα, για την πιο ‘γλυκιά’ στιγμή της ημέρας σας συνοδευόμενο από κάποιο ρόφημα ή ακόμα και σκέτο!!!

Τα προϊόντα ‘’το Μάννα’’ Ν.Τσατσαρωνάκης διανέμονται στην Κύπρο από την Diplomat Distributors (Cyprus). Αναζητήστε τα.