Η οικογένεια Valio μεγαλώνει  με γάλα χωρίς λακτόζη! - Κεντρική Εικόνα

Η οικογένεια Valio μεγαλώνει με γάλα χωρίς λακτόζη!

Η οικογένεια της Valio μπορεί να είναι γνωστή για τα τυριά της έχοντας μια παράδοση πέρα των 60 χρόνων στην κυπριακή αγορά που τα διακρίνει για τη φρεσκάδα και τη γεύση τους…. τώρα όμως μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με γάλα χωρίς λακτόζη που σίγουρα θα αγαπήσετε!

Η δημιουργία προϊόντων χωρίς λακτόζη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Valio, καθώς η εταιρεία με πάνω από 110 χρόνια εμπειρίας σε γαλακτοκομικές καινοτομίες, ήταν η πρώτη στον κόσμο που παρασκεύασε γάλα με μηδενική λακτόζη το 2001, αποτελώντας έναν πραγματικό πρωτοπόρο σε προϊόντα χωρίς λακτόζη με ηγετική θέση στην αγορά της Ευρώπης.

Σύμφωνα με έρευνες, περίπου το 70% των ενηλίκων σε παγκόσμιο επίπεδο έχει δυσανεξία στη λακτόζη, με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφορα εντερικά προβλήματα. Το γάλα Valio χωρίς λακτόζη έχει φανταστική γεύση αφού διατηρεί την αυθεντική γεύση του γάλακτος, καθώς επίσης είναι παρασκευασμένο με διαδικασία UHT η οποία διασφαλίζει μηδενικά βακτήρια στο γάλα. Είναι εύκολο στη χώνεψη, περιέχει όλα τα οφέλη του αγελαδινού γάλακτος και είναι ενισχυμένο με την πολύτιμη Βιταμίνη D που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενδυναμώνει τα κόκαλα συμβάλλοντας στη σωστή ανάπτυξη και την αποφυγή της οστεοπόρωσης, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την καλή απορρόφηση του ασβεστίου  προστατεύοντας και κάνοντας τα δόντια πιο γερά.

Παράλληλα, διατίθεται σε μια απόλυτα πρακτική και βολική συσκευασία tetra pak – επανασφραγιζόμενη η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον καθώς είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Οι καταναλωτές μπορούν να το απολαύσουν σε 2 συσκευασίες ως Πλήρες γάλα με 3,5% λιπαρά και ως Light γάλα  με 1,5% λιπαρά.

Η Valio, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Φινλανδίας, έχει ως πυρήνα της τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Με πρώτη ύλη το ανώτερο κι αγνότερο γάλα στην Ευρώπη, προσφέρει καθημερινά ποιότητα και γεύση στη ζωή μας, ενώ φροντίζει πάντα να διασφαλίζει την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την εκλεκτή γεύση των προϊόντων της με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας τροφίμων.

Αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος των προϊόντων Valio στην Κύπρο είναι η εταιρεία IPH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy