Χρόνος σημαίνει στιγμές… - Κεντρική Εικόνα

Χρόνος σημαίνει στιγμές…

Χρόνος δεν σημαίνει μόνο χρήμα. Στην εποχή μας σημαίνει κυρίως ποιοτικές στιγμές, τις οποίες ο σύγχρονος, εργαζόμενος καταναλωτής -και ειδικότερα η σύγχρονη οικογένεια- στερείται λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας και του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου που έχει στη διάθεση της. Και όταν αυτός ο χρόνος περιορίζεται σε μερικές μόνο ώρες, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο… ζόρικη. Δουλειά από το πρωί μέχρι το απόγευμα - και μετά; Οικογενειακές υποχρεώσεις… Καθάρισμα, πλύσιμο, σιδέρωμα, για καθαρά, περιποιημένα και άψογα σιδερωμένα ρούχα.

Και περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, το σιδέρωμα αποτελούσε πάντα μπελά και αγγαρεία, καθώς μας περιορίζει στο σπίτι, στερώντας μας σημαντικό χρόνο από την ξεκούραση και την αναψυχή. Το βουνό ρούχων που καλούμαστε κάθε βδομάδα να σιδερώσουμε δεν μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας ποιοτικά. Η εκδρομή που είχαμε προγραμματίσει το σαββατοκύριακο δεν θα είναι ολοήμερη αλλά ολιγόωρη, η βραδινή έξοδος θα είναι σύντομη, το πρωινό ξύπνημα της Κυριακής δεν θα είναι χαλαρό….

Την απάντηση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει το απορρυπαντικό της νέας εποχής, το Dixan Clean & Smooth! Η πρωτοποριακή σύνθεσή του επιτρέπει στις ίνες των ρούχων να διατηρούν το σχήμα τους κατά την πλύση με αποτέλεσμα τη μείωση του τσαλακώματος. Αποτέλεσμα; Να ελαττώνεται σημαντικά ο απαιτούμενος χρόνος σιδερώματος, επιτρέποντάς μας να ασχολούμαστε πλέον με τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Τα χέρια λύνονται καθώς… το σιδέρωμα ξεκινά από την πλύση.

Μην αναλώνετε, λοιπόν, τον ελεύθερο σας χρόνο στο σιδέρωμα αλλά στη ξεκούραση, στη βόλτα, στις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς… Κερδίστε κάποια λεπτά κάθε μέρα και απολαύστε το δείπνο της με την οικογένειά σας, δείτε εκείνη την ταινία με τα παιδιά σας, χαρίστε στον εαυτό σας μια περιποίηση.

Περισσότερες ποιοτικές στιγμές… ό,τι πιο πολύτιμο.