Τα ιταλικά ζυμαρικά Agnesi με ανανεωμένη γκάμα και συσκευασία - Κεντρική Εικόνα

Τα ιταλικά ζυμαρικά Agnesi με ανανεωμένη γκάμα και συσκευασία

Η φημισμένη και πολυαγαπημένη ιταλική μάρκα ζυμαρικών Agnesi, που για χρόνια φέρνει κοντά μας η εταιρεία ipH, επανέρχεται στη κυπριακή αγορά, ανανεωμένη! Γνωστά για την ιταλική καταγωγή τους, καθώς παρασκευάζονται στην Ιταλία από το 1824 κάτω από υψηλές προδιαγραφές ελέγχου και ποιότητας, τα ζυμαρικά Agnesi ξεχωρίζουν ως ανώτερα προϊόντα και διακρίνονται για την απόλαυση και τη γεύση που προσφέρουν. Είναι φτιαγμένα από 100% σκληρό σιτάρι, ενώ υφίστανται μακρά ξήρανση που διαρκεί περίπου 11 έως 12 ώρες προσδίδοντας έτσι στα ζυμαρικά ανθεκτικότητα, ευκολία στο μαγείρεμα και αναμφίβολα φυσική νοστιμιά.

Η ιταλική εταιρεία Agnesi, η 1η εταιρεία που προσέφερε στην παγκόσμια αγορά συσκευασμένα ζυμαρικά, φροντίζει μέσα από την τεχνογνωσία και την καινοτομία της να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε τάσεις της αγοράς και στις σύγχρονες ανάγκες που έχουν οι νεότερες γενιές, όπως είναι οι χορτοφάγοι και οι vegan, άτομα που ακολουθούν συγκεκριμένες δίαιτες αλλά και νεαρές οικογένειες. Σε αυτό το πλαίσιο, ανανεώνει τη συσκευασία της αλλά κυρίως την πλούσια γκάμα της! Πλέον στη γνωστή και ξεχωριστή γκάμα της προστίθενται τα ζυμαρικά πλούσια σε πρωτεΐνες & φυτικές ίνες (tortiglioni & fusilli) που παράγονται από 50% σκληρό σιτάρι και 50% κίτρινες φακές. Τα ζυμαρικά αυτά διαθέτουν 40% περισσότερη πρωτεΐνη από τα παραδοσιακά ζυμαρικά, κάτι που τα καθιστά επάξια ένα απολαυστικό πλήρες γεύμα και την απόλυτη λύση για χορτοφάγους.

Υπάρχουν και δύο νέα προϊόντα

Επίσης, περιλαμβάνονται στην γκάμα δύο νέα προϊόντα χωρίς γλουτένη, από 100% αλεύρι καλαμποκιού (spaghetti & penne) - μια υγιεινή λύση για καταναλωτές με δυσανεξία - αλλά και δύο ακόμα προϊόντα (spaghetti & penne rigate) φτιαγμένα από 100% σιτάρι ολικής αλέσεως που διασφαλίζουν στον οργανισμό βελτιωμένη πέψη και περισσότερες φυτικές ίνες.

Παράλληλα, η ιταλική εταιρεία Agnesi επιφυλάσσει μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους καταναλωτές, λανσάροντας για πρώτη φορά τρία προϊόντα που δεν ανήκουν στη συνήθη οικογένεια ζυμαρικών της. Το απλό αλεύρι Agnesi, το αλεύρι ολικής αλέσεως και το ιταλικό κουσκούς. Ό,τι κι αν επιλέξετε να απολαύσετε, ένα είναι το σίγουρο: Η παράδοση & η ποιότητα Agnesi, αξίζει επάξια μία θέση στο τραπέζι κάθε οικογένειας.

Τέλος, η εταιρεία Agnesi είναι μέρος του μεγάλου ομίλου Colussi,  ενός από τους 6 διαρκώς αναπτυσσόμενους ομίλους στον τομέα των τροφίμων και ποτών διεθνώς, που περιλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα στην ιστορία της ιταλικής κουζίνας και κουλτούρας. Τη σειρά προϊόντων της Agnesi εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

 

Newsfeed