Νέες, παιχνιδιάρικες συσκευασίες από την Γρηγορίου Kids - Κεντρική Εικόνα

Νέες, παιχνιδιάρικες συσκευασίες από την Γρηγορίου Kids

Η σειρά προϊόντων Γρηγορίου Kids, διατίθεται στις υπεραγορές με νέα εμφάνιση και οι νέες συσκευασίες δημιουργήθηκαν ειδικά για το παιδικό κοινό της Κύπρου! 

Δημιουργημένες με μεράκι και πολλή παιχνιδιάρικη διάθεση, οι αγαπημένες γεύσεις των παιδιών, αποκτούν την μορφή δύο μοναδικών χαρακτήρων που είναι πάντα έτοιμοι να τις απολαύσουν. Οι πρωτότυπες για τα κυπριακά δεδομένα συσκευασίες, ξεχωρίζουν στο ψυγείο της υπεραγοράς και αναμένεται να κερδίσουν τη δική τους θέση στην καρδιά των παιδιών, αφού εκτός από τις υγιεινές νοστιμιές που κρύβουν στο εσωτερικό τους, τα παιδιά θα ανακαλύψουν ότι ανοίγοντας τις, οι συσκευασίες, γίνονται παιχνίδι για να τους χαρίσουν πολλές ώρες διασκέδασης.  

Η εταιρεία αλλαντικών Γρηγορίου που φέρνει πάντα ποιοτικές επιλογές στο τραπέζι μας, κατάφερε να ξεχωρίσει τη σειρά Γρηγορίου kids στην αγορά και με μπόλικη φαντασία και αγάπη για τα παιδιά, να τους προσφέρει κάτι το ίδιο ξεχωριστό, όπως αυτά.

Η σειρά παιδικών προϊόντων Γρηγορίου kids, με υψηλή διατροφική αξία και χαμηλά λιπαρά, φτιάχτηκε με μεγάλη αγάπη και φροντίδα ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, ακολουθώντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και τις υψηλές προδιαγραφές που απαιτεί η ποιότητα Γρηγορίου. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τα αγαπημένα τους αλλαντικά και οι γονείς να είναι ήσυχοι με τη διατροφή τους!

Newsfeed