Δείπνο για δύο! - Κεντρική Εικόνα

Δείπνο για δύο!

Το To.Go και το Sushi To.Go προτείνουν ένα λαχταριστό μενού μόνο για σένα για την ημέρα των ερωτευμένων και μάλιστα … στο σπίτι σας!

Το To.Go και το Sushi To.Go, του ομίλου Occhio Hospitality Group, προτείνουν ένα πλούσιο λαχταριστό μενού για την ημέρα των ερωτευμένων. Δείπνο για δύο στο σπίτι, μια ιδανική λύση για εσάς που διαλέγετε την θαλπωρή του δικού σας χώρου, για μια ρομαντική βραδιά.

Ένα ειδικά διαμορφωμένο σετ μενού προτείνει ο σεφ του To.Gο που περιλαμβάνει κρεμώδης σούπα κολοκύθας με μπέικον, κροκέτες γαρίδας με wasabi και sour cream, baby spinach με καρύδια, ντοματίνια και blue cheese. Το ζευγάρι έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει ένα κυρίως πιάτο, σουβλάκι γαρίδας με σάλτσα πορτοκαλιού και τζίντζερ που σερβίρεται με κόκκινο κριθαράκι ή χοιρινό ψαρονέφρι φιλέτο με σάλτσα cranberry το οποίο σερβίρεται με λευκό άγριο ρύζι. Όλα αυτά στην τιμή των 44 ευρώ με δωρεάν delivery.

Ένα εξίσου λαχταριστό μενού προτείνει ο σεφ του Sushi To.Go, το οποίο περιλαμβάνει Asian miso soup, platter με 8 κομμάτια mixed sashimi και nigiri, seaweed salad με σάλτσα εσπεριδοειδών, royal maki mix platter με 24 κομμάτια, στην τιμή των 40 ευρώ.

Το ρομαντικό στοιχείο κρύβεται στα άκρως απαραίτητα για την ημέρα, ένα μπουκάλι κρασί λευκό, κόκκινο ή ροζέ που θα συνοδεύσει την παραγγελία σας, ενώ ο επίλογος των δύο μενού θα γραφτεί με δύο επιδόρπια, το red velvet και chocolate cheesecake.      

Ο έρωτας είναι σίγουρο πως περνά από το στομάχι και μια τέτοια μέρα απαιτεί ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο. Κάντε έγκαιρα την προ-παραγγελία σας, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, στο τηλέφωνο 22 25 51 10 για το To.Go και 22 25 48 48 για το Sushi To.Go.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Το. Go στο Facebook https://www.facebook.com/togocyprus ή τη σελίδα του Sushi To.Go στο https://www.facebook.com/sushitogostavrou/?fref=ts.

 

Newsfeed