Δεν είναι ταραμάς είναι … έρωτας!  - Κεντρική Εικόνα

Δεν είναι ταραμάς είναι … έρωτας!

Και ποιος δεν ξέρει τη … Μαγουλίτσα; Είναι ο καλύτερος ταραμάς που έχεις φάει στη ζωή σου. Είναι σπιτικός, κυπριακός και τώρα ακόμα πιο οικονομικός.

Όταν γευτείς για πρώτη φορά αυτόν τον ταραμά, για σένα τον connoisseur είναι πραγματικά ο ορισμός του έρωτα. Αρχικά, δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ! Όταν απλώνεις στο ψωμάκι σου ταραμά Μαγουλίτσα, δεν λειτουργεί καμιά άλλη αίσθηση πλην της γεύσης. Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά, νόμισα ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος. Είμαι υπερβολική; Νομίζεις! Για δοκίμασε και μετά έλα να μου πεις. Βέβαια η μικρή βιοτεχνία Μαγουλίτσα έχει και ταχινοσαλάτα εξίσου νόστιμη και σύντομα θα έχει και νέα προϊόντα για τα οποία θα σε ενημερώσω άμεσα.

Όμως, σου έχω και άλλα καλά νέα από τη Δευτέρα (31/10) θα μπορείς να βρεις τα προϊόντα εκτός από τις υπεραγορές Άλφα Μέγα και στην υπεραγορά Αθηαινίτης και μετά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, σε ακόμα 25 υπεραγορές παγκύπρια συμπεριλαμβανομένου των Μετρό, Debenhmans, Παπαντωνίου, Ιωαννίδης  και μερικά συνοικιακά καταστήματα ανά επαρχία.

Και τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ! Η αγαπημένη μου ταραμοσαλάτα τώρα θα βρίσκεται καθημερινά στο τραπέζι μου μια που η συσκευασία των 250 ml από 4.00 θα μπορείς να την βρεις με 3.79 και των 500ml από 7.80 στα 6.99. 

 

Σπιτικά Προιόντα Μαγουλίτσα, Ήρας 13, Λευκωσία, 99774282, 99443233, 99872215