Διατροφικά Ισορροπημένα και Απίστευτα Νόστιμα! - Κεντρική Εικόνα

Διατροφικά Ισορροπημένα και Απίστευτα Νόστιμα!

Κάποτε έπρεπε να διαλέξουμε μεταξύ της γεύσης και της θρεπτικότητας στο πρωινό μας. Ευτυχώς αυτές οι μέρες είναι πίσω μας γιατί τα Alpen, τα αυθεντικά Ελβετικού τύπου μούσλι, περιλαμβάνουν μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όλα ιδανικά συνδυασμένα ώστε να προσφέρουν υγεία και γεύση σε ένα υπέροχο μπολ.

Πρόσφατα η Alpen λάνσαρε μια νέα σειρά προϊόντων στη Κυπριακή αγορά, τα AlpenOatGranola. Τα AlpenOatGranola αποτελούν μείγμα από ολόκληρες νιφάδες σιταριού, κρεμώδη βρώμη και τραγανή ψημένη βρώμη. Διατίθενται σε δυο υπέροχους συνδυασμούς, AlpenOatGranola με ζουμερές σταφίδες, αμύγδαλα και φουντούκια και AlpenOatGranola με νόστιμα βατόμουρα, μύρτιλλα και σμέουρα. Τα AlpenOatGranolaέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και φτιάχνονται με συστατικά ολικής αλέσεως για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την κάθε σας μέρα με θετικότητα. Μπορείτε να τα απολαύσετε με γάλα ή γιαούρτι και φρέσκα φρούτα. 

Διατροφικά ισορροπημένα και απίστευτα νόστιμα, τα AlpenOatGranola είναι γεμάτα από Alpen θετικότητα σε κάθε μπουκιά!

Τα προϊόντα Alpen είναι μέλος της οικογενείας δημητριακών Weetabix. Τα προϊόντα Weetabix και Alpen διανέμονται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρία TryfonTseriotisLtd.