Η καρδιά της Κύπρου «χτυπάει» φέτος το καλοκαίρι στο νέο, συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola! - Κεντρική Εικόνα

Η καρδιά της Κύπρου «χτυπάει» φέτος το καλοκαίρι στο νέο, συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola!

 

Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης με έμπνευση το νησί της Αφροδίτης!

 Φέτος το καλοκαίρι, το μπουκάλι-σύμβολο της Coca-Cola κλείνει μέσα του την «καρδιά» της Κύπρου και «ντύνεται» με εικαστικά εμπνευσμένα από την Αφροδίτη, τη θέα της Ομορφιάς και του Έρωτα. Με κύριο σύμβολο την καρδιά, κοσμεί μοναδικά τη νέα συλλεκτική έκδοση, έχοντας ως στόχο να αναδείξει την πλούσια παράδοση και κληρονομιά της Κύπρου και να κλέψει τις καρδιές όλων μας!

Η Coca-Cola, διηγείται την ιστορία της Κύπρου με αφετηρία το μύθο της θεάς Αφροδίτης, η οποία απεικονίζεται στο μπουκάλι με τη μορφή αγάλματος. Σύμφωνα με το μύθο, το μέρος όπου γεννήθηκε η Ελληνίδα θεά είναι η περιοχή «Πέτρα του Ρωμιού», που βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Πάφου, η οποία χαρακτηρίζεται από τους τεράστιους και επιβλητικούς βράχους! Σύμφωνα με έναν άλλο θρύλο, ο βυζαντινός ήρωας Διγενής Ακρίτας έριξε ένα γιγαντιαίο βράχο σε εκείνο το σημείο για να κρατήσει μακριά τους Σαρακηνούς Άραβες, από όπου πήρε και το όνομά του η περιοχή, λεγόμενη ως «Πέτρα του Ρωμιού».

Η νέα συσκευασία της Coca-Cola απεικονίζει όλα τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κυπριακή παράδοση, συνθέτοντας δημιουργικά το σύμβολο της καρδιάς. Ο βυζαντινός ήρωας Διγενής Ακρίτας, γνωστός για τη διασφάλιση των κυπριακών συνόρων, το πλοίο που συμβολίζει τη ναυτιλία, τα κεραμικά της Γεωμετρικής, Αρχαϊκής και Κλασικής περιόδου της Κύπρου, τα παραδοσιακά υφάσματα και οι στολές, η καλαθοπλεκτική, ένας από τους παλαιότερους κλάδους της χειροτεχνίας, και το λαούτο, το παραδοσιακό όργανο της κυπριακής μουσικής… όλα βρίσκουν τη θέση τους στην «καρδιά» της νέας συλλεκτικής συσκευασίας.

Μαζί με το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola φτάνει στην Κύπρο για πρώτη φορά και το Coca-Cola Pop-Up Store! Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο μας κατάστημα θα βρίσκεται από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 2, 3 και 9 Ιουλίου στη Λάρνακα και από τις 4 Ιουλίου έως τις 7 Ιουλίου στο Παραλίμνι της Αμμοχώστου. Τις καλοκαιρινές εκείνες μέρες λοιπόν, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να βρουν συλλεκτικά Coca-Cola T-shirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και άλλα καλοκαιρινά είδη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Article Tags: 
COCA COLA