Τα Café la Mode ανανέωσαν το μενού τους και μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων - Κεντρική Εικόνα

Τα Café la Mode ανανέωσαν το μενού τους και μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων

Τα Café la Mode μετρούν 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση των πελατών τους σε κάθε επίπεδο. Πρόσφατα, τα Café la Mode ανανέωσαν το μενού τους, ανταποκρινόμενοι στις προτιμήσεις των πελατών τους προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές και γεύσεις. Τα τελευταία είκοσι χρόνια παραμένουν μια αγαπημένη επιλογή για όλους μιας και συνδυάζουν άριστα την μοναδική εμπειρία ποιοτικού φαγητού, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

 

Στο νέο breakfast & brunch menu των Café la Mode μπορεί κανείς να βρει υγιεινές προτάσεις με φρούτα, λαχανικά και low fat υλικά. Για τους λάτρεις του αυγού, υπάρχουν πολλές εκδοχές του σε συνδυασμό με αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και άλλα υλικά. Κλασικά αλμυρά και γλυκά φρεσκοψημένα είδη, όπως το κρουασάν ή η τυρόπιτα, συμπληρώνουν το μενού του προγεύματος. Φυσικά, τα αγαπημένα pancakes με διάφορα λαχταριστά συνοδευτικά, αποτελούν την ναυαρχίδα γεύσεων για κάθε στιγμή της μέρας.

 

Η δημιουργική σειρά ορεκτικών, περιλαμβάνει σούπες, αλμυρές κρέπες, αλλά και πολλά χορτοφαγικά πιάτα με υλικά που θα σας κυριεύσουν, όπως το ζουμερό χταπόδι με φάβα ή η ψητή μυρωδάτη φέτα σε φύλλο με σουσάμι. Ιδανικά για την παρέα, τα ανανεωμένα platters προσφέρονται για βραδιές με καλό ποτό και φίλους. Με αέρα από Μεξικό και Ιταλία, τα wraps και τα σάντουιτς θα σας μεταφέρουν στη διεθνή κουζίνα, εκτός και αν προτιμάτε να παραμείνετε πιστοί σε αγαπημένες κυπριακές γεύσεις.

 

Στο πνεύμα της υγιεινής διατροφής και της ανάγκης για τροφές με ενέργεια, οι σαλάτες του νέου μενού θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Κινόα, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, επιλεγμένα λαχανικά και κοτόπουλο ή σολομός πρωταγωνιστούν και συνθέτουν ελαφριά γεύματα. Για τους μυημένους στο καλό burger, τα Café la Mode διαθέτουν μια ποικιλία επιλογών, με βάση ζουμερά σπιτικά μπιφτέκια και αφράτο ψωμάκι.

 

Τα εκλεκτά ζυμαρικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από το νέο μενού των Café la Mode, με προτάσεις του ίδιου του σεφ, αλλά και old time classic συνδυασμούς. Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, από κρέας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κοτόπουλου, χοιρινού και αρνιού, ενώ έχετε και πολλές επιλογές σε ψάρια και θαλασσινά. Στο ειδικό παιδικό μενού, όλα τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών έχουν την υπογραφή των Café la Mode και παρασκευάζονται με αγνά υλικά.

 

Τέλος, στο νέο μενού των Café la Mode θα βρείτε κλασικά κοκτέιλ και άλλα ποτά για να συνοδεύσετε τα γεύματά σας, καθώς και ροφήματα, αναψυκτικά, χυμούς και smoothies στα μη αλκοολούχα. Για επιδόρπιο, επιλέξτε ένα από τα εξαιρετικά γλυκά του μενού ή κάποια από τις low fat εναλλακτικές. Δείτε εδώ το νέο μενού των Café la Mode: https://cafelamode.com.cy/

Newsfeed