Νέα Doubleshot Espresso από τα Starbucks - Κεντρική Εικόνα

Νέα Doubleshot Espresso από τα Starbucks

Τα Starbucks Ready-to-Drink φέρνουν κοντά μας δύο νέες γεύσεις στη σειρά των Doubleshot Espresso, το Doubleshot No Added Sugar (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) και Doubleshot Espresso Black (χωρίς γάλα).  

 

Η Rebecca Kemp, διευθύντρια Μάρκετινγκ των Starbucks EMEA, δήλωσε:

«Τα Doubleshot Espresso είναι από τα πιο δημοφιλή μας προϊόντα, που προσφέρονται στους πελάτες μας από το 2012.  Mε 2 δόσεις μυρωδάτου καφέ (Starbucks Espresso Roast) το κάθε ρόφημα περιλαμβάνει μια δόση ενέργειας που βοηθάει στο να συνεχίσει η μέρα σας. Φέτος λανσάρουμε την πρώτη μας διαφημιστική καμπάνια για τον Doubleshot Espresso σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, με σλόγκαν το Get One, Get Going».

 

Όλη η σειρά έτοιμων καφέδων Starbucks, είναι φτιαγμένη από 100% Fairtrade κόκκους καφέ Arabica και με πραγματικό, γνήσιο γάλα, καθιστώντας τα μια διαφορετική και αυθεντική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα αναζωογονητικό, παγωμένο ρόφημα.

 

Η Arla Foods παρασκευάζει και προωθεί τα Starbucks Ready-to-Drink στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ στην Κύπρο διανέμονται αποκλειστικά από την Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD από το 2013, με μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα στην κατηγορία τους.

Διατίθενται 11 διαφορετικά προϊόντα, σε 3 κατηγορίες: 4 Chilled Classic Cups, από τα οποία ξεχωρίζει το Caramel Macchiato, 3 είδη Doubleshot Espresso και 4 γεύσεις Frappuccino.

 

Η νέα σειρά Doubleshot Espresso διατίθεται στα ψυγεία υπεραγορών, σε περίπτερα και αρτοποιεία, από τις αρχές Απριλίου 2018.

Article Tags: 
STARBUCKS, COFFEE, ESPRESSO