Kerrygold, Δεν είναι το ίδιο - Κεντρική Εικόνα

Kerrygold, Δεν είναι το ίδιο

Kerrygold, ένα όνομα δεκάδες μοναδικές γεύσεις. Η νέα τηλεοπτική καμπάνια του ξεχωριστού Κerrygold είναι στον αέρα, και μας θυμίζει πως τίποτα δεν είναι το ίδιο αν του λείπει το Kerrygold. Το βούτυρο που μεγαλώσαμε, με τις δικές μας γεύσεις και αρώματα, χαρίζει την δική του πινελιά στην γεύση, στην κάθε μας στιγμή.

Από την πλούσια ιρλανδική φύση, από τις δικές μας αγελάδες που εκτρέφονται στις δικές μας φάρμες, όπου η Kerrygold επιλέγει και στηρίζει από γενιά σε γενιά, δημιουργεί το δικό μας χρυσαφένιο απολαυστικό βούτυρο και τυρί.

Το χαρακτηριστικό χρυσαφένιο χρώμα στο βούτυρο, πηγάζει από την ποιοτική διατροφή των αγελάδων της Kerrygold, στο αγνό χορτάρι της Ιρλανδίας, που, ευνοούμενο από το κλίμα της περιοχής, είναι γεμάτο αρώματα και θρεπτικά συστατικά.

Το βούτυρο Kerrygold, είναι μια αληθινή ιστορία επιτυχίας για τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μεγαλώνουν και εργάζονται με πάθος για αυτά που αγαπάνε. Με προσωπική φροντίδα σε όλα τα στάδια παρασκευής των προϊόντων Κerrygold, ξεκινώντας από την πρώτη ύλη που επιλέγεται, τα προϊόντα Kerrygold ξεχωρίζουν σε γεύση και ποιότητα.

Με φαντασία και δημιουργικότητα το Kerrygold, χαρίζει νοστιμιά στην κάθε στιγμή μας, και υπόσχεται «Αληθινή γεύση στην κάθε στιγμή σου».

Τα προϊόντα Kerrygold στην Κύπρο, αντιπροσωπεύονται από την Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Article Tags: 
KERRYGOLD BUTTER