Ποιά είναι η καλύτερη μάρκα βουτήρου στον κόσμο; - Κεντρική Εικόνα

Ποιά είναι η καλύτερη μάρκα βουτήρου στον κόσμο;

Καλύτερο βούτυρο στον κόσμο το Lurpak!

Πρώτο βραβείο στο Championship Cheese Contest.

Το πολυπόθητο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο βραβείο πήρε στα χέρια του το Lurpak, ως η καλύτερη μάρκα βουτύρου στον κόσμο, στον διαγωνισμό World Championship Cheese, που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια. Για να κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία «Αλατισμένο Βούτυρο», το Lurpak έλαβε συνολική βαθμολογία 99.8/100, την υψηλότερη ανάμεσα σε πάνω από 30 άλλες συμμετοχές.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο για τις κατηγορίες τυριών, βουτύρου και γιαουρτιού και οι νικητές αποφασίζονται από επιτροπή 56 ειδικών και επιστημόνων γαλακτοπαραγωγής από όλο τον κόσμο. Με πάνω από 3000 συμμετοχές, από 26 χώρες, σε 120 κατηγορίες, τα βραβεία αυτά μαζεύουν... την αφρόκρεμα των γαλακτοκομικών προϊόντων, στο Wisconsin των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε η Hanne Søndergaard, εκτελεστική αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ & Καινοτομίας στην Arla, «είμαστε ενθουσιασμένοι που πετύχαμε αυτή τη διεθνή αναγνώριση για το Lurpak. Ως ένα brand με πραγματική κληρονομιά δανέζικης ποιότητας, που χρησιμοποιεί αυστηρά τα καλύτερα φυσικά συστατικά, προσπαθούμε συνεχώς να παράγουμε ένα προϊόν παγκόσμιας κλάσης. Από το 1901, πρωτοπορούμε στο ποιοτικό βούτυρο και βάζουμε τον πήχη εκεί τόσο ψηλά, που θεωρούμε καλό μόνο το καλύτερο».

Το Lurpak παράγεται στην Δανία και διατίθεται σε πάνω από 75 χώρες. Οι καταναλωτές που το έχουν δοκιμάσει δεν το αλλάζουν, αφού από την πρώτη δοκιμή μπορούν να γευτούν την ποιοτική υπεροχή του. Συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους με υπερσύγχρονες τεχνολογίες, στο εργοστάσιο της Holsterbro Dairy, για την παραγωγή του παγκοσμίου φήμης βουτύρου, το Lurpak φτιάχνεται από φυσικά συστατικά και με 100% φρέσκο γάλα.

Η Arla Foods είναι μια διεθνής εταιρεία γαλακτοκομικών, της οποίας ιδιοκτήτες είναι 11.200 παραγωγοί από Δανία, Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ολλανδία. Η Arla Foods είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στην διεθνή αγορά γαλακτοκομικών, με πλούσια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Μάρκες που όλοι γνωρίζουν, όπως Arla®, Lurpak® και Castello® ανήκουν στην οικογένεια της Arla. Η Arla Foods είναι επίσης ο μεγαλύτερος παραγωγός βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Τα προϊόντα Arla διαθέτει στην κυπριακή αγορά η Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Limited.