Βραδιά οινογνωσίας από τη Lidl Food Academy - Κεντρική Εικόνα

Βραδιά οινογνωσίας από τη Lidl Food Academy

Μια εξερεύνηση στον μαγικό κόσμο του κρασιού είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι τυχεροί νικητές, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό στο Facebook, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο σπίτι της Lidl – τη Lidl Food Academy.

Δέκα διαφορετικά κρασιά προσφέρθηκαν, το κάθε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο, κατάλληλα να ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις. Κρασιά  ιδιωτικής ετικέτας, με τη σφραγίδα και την ποιότητα της Lidl, από τη μόνιμη γκάμα των προϊόντων της.

Μερικά από τα κρασιά που ξεχώρισαν ήταν ο ερυθρός οίνος Chianti, από την Τοσκάνη της Ιταλίας με σύνθετο άρωμα που ελευθερώνει διαδοχικά αρωματικά κύματα δαμάσκηνου, κόκκινων φρούτων, βοτάνων και πράσινης πιπεριάς. Συνοδεύει ιδανικά φαγητά κατσαρόλας και πικάντικα αλλαντικά, όπως επίσης και ο ερυθρός ξηρός οίνος Vredebosch, που χαρακτηρίζεται από το έντονό του άρωμα από βατόμουρα, βύσσινα και βιολέτες.

Στο event, οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν και βραβευμένα Ελληνικά κρασιά της μόνιμης γκάμας της Lidl, όπως το λευκό Ασσύρτικο Σαντορίνης, το Μαλαγουζιά Στερεάς Ελλάδας, το Chardonnay Οινοχώρα αλλά και τους ερυθρούς οίνους Syrah και Merlot Πελοποννήσου.

Προσφέρθηκαν επίσης κρασιά από τον Διεθνή αμπελώνα της Lidl, όπως το Χιλιανό - Viajero Pedro Jimenez με το έντονο και πυκνό άρωμα που θυμίζει ώριμα εσπεριδοειδή και λευκόσαρκα ροδάκινα, αλλά και το Sauvignon Blanc από τη Νέα Ζηλανδία – Palomar Creek με το εκρηκτικό κοκτέιλ αρωμάτων από τροπικά φρούτα.

Τυριά και αλλαντικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, κράκερς και μαύρες σοκολάτες από την τεράστια ποικιλία των Lidl συνόδευαν τα κρασιά.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την υπέροχη ατμόσφαιρα της Lidl Food Academy, ενώ τα κρασιά κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις .

 

Newsfeed