Τα KFC μοίρασαν αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” - Κεντρική Εικόνα

Τα KFC μοίρασαν αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Φιλανθρωπική Εκδήλωση των KFC για την ενίσχυση του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, την Πέμπτη 14/12 στο εστιατόριο KFC της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία.

Από τις 4:30μμ έως τις 7:30μμ, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, δείχνοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους στον σύνδεσμο “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, καθώς βοήθησαν σημαντικά στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του συνδέσμου.

Ιδιαίτερα χαρούμενα ήταν όλοι μικροί φίλοι που παρευρέθηκαν στο εστιατόριο KFC Νίκης, όπου έφτιαξαν τις δικές τους χειροτεχνίες και διακόσμησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τα παιδιά του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, με τα στολίδια φτιαγμένα με αγάπη από τους ίδιους.

Εκτός από τις γνωστές λιχουδιές των εστιατορίων KFC, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν πολλές δραστηριότητες, όπως face painting και φωτογράφηση με τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες Minnie & Mickey, photobooth για περισσότερες ευφάνταστες και διασκεδαστικές φωτογραφήσεις, πολλές Χριστουγεννιάτικες κληρώσεις και παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για τους μικρούς καλεσμένους. Φυσικά, το αποκορύφωμα της γιορτής ήταν η επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά!

Τα KFC συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στην ανάγκη των παιδιών. Στόχος τους είναι η ανακούφιση, η συνεισφορά και η ενίσχυση του σημαντικού έργου του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες αγάπης, προσφοράς και ελπίδας. Όπως ανέφερε και η CK Restaurant System Franchisers Ltd Marketing Manager , Χρύση Νικολάου στη χτεσινή εκδήλωση, «Στο KFC, αναγνωρίζουμε τη σημασία των Χριστουγέννων για τα παιδιά και στη συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε πίσω στις κοινότητες που εξυπηρετούμε, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε αυτό το Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η ευχαρίστηση στο πρόσωπο των παιδιών, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση».