Happy St. Patrick’s Day από την Kerrygold - Κεντρική Εικόνα

Happy St. Patrick’s Day από την Kerrygold

Η Kerrygold έχει πολλούς λόγους για να γιορτάζει την ιρλανδική της κληρονομιά.

H Ιρλανδία: Τα καλά προϊόντα δημιουργούν τα πιο όμορφα συναισθήματα όπως η ιρλανδική φύση δημιουργεί το πιο χρυσαφένιο βούτυρο. Η Ιρλανδία απολαμβάνει ένα εύκρατο κλίμα με πολλή βροχή. Μπορεί να μην απολαμβάνουν όλοι τη βροχή, αλλά οι Ιρλανδοί την αγαπούν γιατί φέρνει χρώμα στα ανθισμένα λιβάδια!

Οι αγελάδες: Οι αγελάδες στις φάρμες της Kerrygold απολαμβάνουν το φρέσκο χορτάρι και τα άγρια βότανα σχεδόν ολόχρονα, αφού βόσκουν έξω στον καθαρό αέρα μέχρι και 300 μέρες τον χρόνο! Δεν υπάρχουν περισσότερες από 70 αγελάδες σε κάθε λιβάδι. Η Ιρλανδία είναι από τις λίγες χώρες που μπορούν να υιοθετήσουν ένα τέτοιο γεωργικό μοντέλο, γι’ αυτό μην ξαφνιαστείτε εάν δείτε μια αγελάδα στην Ιρλανδία να πηδά από χαρά!

Οι αγρότες: Εδώ και πάνω από 6000 χρόνια, οι Ιρλανδοί είναι ειδικοί στο να εκτρέφουν αγελάδες ώστε να μπορούν να φέρνουν φρέσκο γάλα και βούτυρο στο τραπέζι τους. Είναι αυτή η μοναδική κληρονομιά που κάνει τα ιρλανδικά γαλακτοκομικά προϊόντα τα καλύτερα στον κόσμο.

Το γάλα: Πολλή βροχή και πλούσιο χορτάρι: αυτό επιδρά σημαντικά στο ιρλανδικό γάλα, που πολύ εύστοχα αποκαλείται “γάλα από λιβάδι”. Αυτό το γάλα είναι γεμάτο γεύση, β-καροτίνη, βιταμίνες, Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6. Δεν είναι μόνο υγιεινό αλλά και υπέροχα κρεμώδες. Με λίγα λόγια: το ιδανικό συστατικό για να φτιάξει κανείς το βούτυρο Kerrygold, καθώς και τα νόστιμα τυριά μας!

Το βούτυρο: Δεν είναι τυχαίο ότι το χρώμα του βουτύρου Kerrygold είναι χρυσαφένιο. Είναι πλούσιο σε β-καροτίνη, που συναντάται στο γρασίδι που βόσκουν οι αγελάδες της Ιρλανδίας. Το βούτυρο Kerrygold φτιάχνεται από 100% φυσικό γάλα που παρασκευάζεται σε μικρές φάρμες κατά μήκος της ιρλανδικής εξοχής.

Το τυρί: Με το ίδιο φυσικό κρεμώδες γάλα φτιάχνονται και τα τυριά της Kerrygold. Απαλό και ώριμο cheddar, πικάντικο regato και ελαφρύ gouda. Στα τυριά Kerrygold μπορείτε να γευτείτε την αγάπη των αγροτών για τις αγελάδες, το χορτάρι και τα άγρια βότανα που βλαστούν στα πλούσια λιβάδια της Ιρλανδίας.

*Τα προϊόντα Kerrygold διανέμονται στην Κύπρο από την TryfonTseriotisLtd 

Newsfeed