5 dinner party trends της νέας χρονιάς!  - Κεντρική Εικόνα

5 dinner party trends της νέας χρονιάς!

Πάρτε σημειώσεις ο Alex Head της εταιρίας Social Pantry μας αναλύει τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα dinner party.

Κουνουπίδι

Αυτό θα είναι το λαχανικό της χρονιάς. Το κουνουπίδι μεταλλάσσεται εύκολα σε ένα δείπνο. Μπορείς να το σερβίρεις σαν «steak» ολόκληρο με ένα dressing και εναλλακτικά μπορείς να το σερβίρεις σαν ρύζι ή αν το βάλεις στο φούρνο να το σερβίρεις με δυόσμο και ρόδι σαν σαλάτα

Ενεργός Άνθρακας

Ένα περίεργο υλικό για πάρτι με φίλους αλλά είναι πραγματικά αντιοξειδωτικό. Οι συνταγές που θα λατρέψεις είναι οι εξής:

Προζύμι με ενεργό άνθρακα –τα σερβίρεις με βούτυρο από μαρμίτα.

Χυμός Blackout juice — ένα σφηνάκι μετά το δείπνο για τη χώνεψη

Πρόσθεσε ενεργό άνθρακα στα pancakes και σερβίρισέ τα με γιαούρτι λεμόνι.

Δημιουργικά καρυκεύματα

Σκέψου labneh με παντζάρι, μαύρο σουσάμι με ταχίνι, βούτυρο με πορτοκάλι και τριαντάφυλλο ήρθε η ώρα να δώσεις στο κάθε καρύκευμα μια νέα νότα. Το βούτυρο μπορεί να σου δώσει πολλές εναλλακτικές απλά πρέπει να γίνουμε δημιουργικές πάρε ωμό μπρόκολο και άλλα λαχανικά και φτιάξε ωραία dips για τους καλεσμένους σου.

Η δύναμη του μωβ

Τα φαγητά που έχουν μωβ χρώμα ταιριάζουν με όλα, με τα καρότα, το κουνουπίδι το acai και το μαύρο ρύζι. Βάλε τη δική σου σφραγίδα σε κάθε πιάτο και επέλεξε κάτι μωβ να συνδυάζεται με τα υπόλοιπα. Τα μωβ λαχανικά είναι αντιοξειδωτικά, είναι νόστιμα και υγιεινά και ξεκουράζουν και το μάτι.

Η επιστροφή του Retro

Σκέψου όλα όσα τρώγαμε την δεκαετία του 70 και κάνε την ανατροπή. Για παράδειγμα το sherry επέστρεψε για τα καλά μπορείς να κάνεις μια συνταγή για επιδόρπιο που να περιέχει sherry όπως το sherry fudge

Newsfeed