Αναμνήσεις απο την  Ελλάδα!  - Κεντρική Εικόνα

Αναμνήσεις απο την Ελλάδα!

Διαβάζω στο mporoume.gr και στο μεταφέρω, ότι εκδόθηκε ένα υπέροχο βιβλίο με λόγο και σκοπό. Η ιστορία πίσω από το βιβλίο «Γεύσεις Ελλάδας - Συνταγές & Αναμνήσεις» είναι μια ιστορία αγάπης για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις παραδόσεις.

Η δημιουργία αυτού του συνονθυλεύματος συνταγών και αναμνήσεων, στηρίζει τους σκοπούς της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».  Για την ομάδα του «Μπορούμε», που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2012 στοχεύοντας στη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, η δημιουργία ενός βιβλίου συνταγών ήταν ένα όνειρο που είχε μείνει απραγματοποίητο.

 

 Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2016, και χάρη στην αμέριστη βοήθεια του γερμανικού εκδοτικού οίκου teNeues, οι «Γεύσεις Ελλάδας» κυκλοφόρησαν σε τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά) και σε 72 χώρες. Η ανταπόκριση του διεθνούς κοινού ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και, σε μόλις τρεις μήνες, η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε. Ενώ η ελληνική μετάφραση, από τις εκδόσεις Μίλητος, βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα απο τις αρχές Δεκεμβρίου

Newsfeed