Γεύσεις από το … Κρεμλίνο - Κεντρική Εικόνα

Γεύσεις από το … Κρεμλίνο

Ποιος δεν θα ήθελε να πάρει μια πραγματική...γεύση από το Κρεμλίνο; Ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια της ΕΣΣΔ οι γαστρονομικές του απολαύσεις ήταν ξεχωριστές και απευθύνονταν στους λίγους.

Τώρα λοιπόν, η ρωσική κυβέρνηση, αποφάσισε να δώσει και τους....κοινούς θνητούς την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από λιχουδιές που προορίζονταν μόνο για τους εντός των τειχών προνομιούχους. Η υπεύθυνη για θέματα Τύπου του Γραφείου του Προέδρου της Ρωσίας, Έλενα Κριλοβα, ανακοίνωσε πως τη νέα χρονιά ξεκινά η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων που θα φέρει την επωνυμία «Kremlin Quality» δηλαδή «Ποιότητα Κρεμλίνο».

Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda «το γάλα, το βουτυρόγαλα, το γιαούρτι και το τυρί» που παρασκευάζονται κατ' αποκλειστικότητα για την προεδρία της χώρας, τους βουλευτές και το προσωπικό που απασχολούν θα προσφέρεται πλέον σε όλους και όχι μόνο σε επιλεγμένα πρόσωπα.

Πάντως, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ιστοσελίδες Kremlin Quality οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν κάποιων προνομίων καθώς εκείνοι θα μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα που παραγγέλνουν στους χώρους εργασίας.

Newsfeed