The (real) naked chef!  - Κεντρική Εικόνα

The (real) naked chef!

Συγνώμη Jamie αλλά εσύ είχες μόνο το όνομα, ο Franco έχει και τη χάρη!

O Φράνκο Νοριέγα από το εξωτικό Περού είναι ο πραγματικός (σχεδόν) γυμνός σεφ που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια ουρανίσκους στο διαδίκτυο. Ο 27χρονος σεφ και μοντέλο μαγειρεύει με την άνεση των εσωρούχων του και έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι μάγειρα στο διαδίκτυο. Ο Φράνκο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Ο Περουβιανός έγινε τελικά μοντέλο και έχει πολλές φορές ποζάρει για τον πασίγνωστο φωτογράφο μόδας, Μάριο Τεστίνο.

Μπροστά στο μπλέντερ με το μποξεράκι του αποκαλύπτει τα μυστικά της πουτίγκας με σπόρους chia. «Βάζουμε όλα τα συστατικά μας στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε», λέει ο Φράνκο Νοριέγα και συνεχίζει, «αυτή είναι μια τέλεια συνταγή για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, αλλά κάνουν δίαιτα». Τι βάζει ο γυμνός σεφ στο μπλέντερ; Δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου, μια κούπα με γάλα αμυγδάλου, τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, λίγη κανέλα, ένα κομμάτι καρύδα και όλα αυτά τα ανακατεύει. Στη συνέχεια δοκιμάζει το μίγμα του, προσθέτει τους σπόρους chia και τη ζελατίνη και τα βάζει στο φούρνο για να βγει η πουτίγκα. «Το τέλειο επιδόρπιο», λέει και γλύφει τα δάχτυλά του.

Με το που το γύρισε στη διαδικτυακή μαγειρική απέκτησε λεγεώνες φαν που τον ακολουθούν για… τις συνταγές του. «Γλυκέ μου κανείς δεν κοιτάει τι βάζεις στο μπλέντερ όταν μαγειρεύεις», γράφει ένας follower του γυμνού σεφ. Φράνκο Νοριέγα πρόσφατα εγκαινίασε το δικό του περουβιανό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται Baby Brasa και ειδικεύεται στα ψητά κοτόπουλα. 

Πηγή: Athens Voice