Πιες κρασί! - Κεντρική Εικόνα

Πιες κρασί!

Η Λευκωσία στηρίζει το κρασί και εσύ θα πιεις στην υγειά μας.

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας - Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί από τις 18.00 έως τις 22.00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση γευσιγνωσίας Κυπριακού Κρασιού «Η Λευκωσία στηρίζει το κυπριακό κρασί» την οποία διοργανώνουν η Λέσχη Lions και ο Δήμος Λευκωσίας.

Με μόνο μια μικρή εισφορά €3 παίρνετε το γυάλινο κολονάτο ποτήρι κρασιού και συμβάλλετε στη στήριξη των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Αγίου Κασσιανού και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πληθώρα κρασιών από τα οινοποιεία που θα λάβουν μέρος. Τα οινοποιεία που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι τα ακόλουθα:

Αγία Μαύρη, Aης Αμπέλης, Βλασίδης, Βουνί Παναγιάς, Ζαμπάρτας, Ιγνατίου-Κάλαμος, ΚΕΟ, Κολιός, Κτήμα Γερολεμο, Κτήμα Χριστούδια, Μακκάς, Κυπερούντας, Τσαγγαρίδης, Τσίακκας, ΣΟΔΑΠ, Santa Irene, Φικάρδος και Hadjiantonas.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται και με τη στήριξη των: Όμιλο Οινοφίλων Κύπρου, Κύπρος Δρόμοι του κρασιού(KOT), Φίλοι της Λευκωσίας, Λευκωσιάζω, Λάτρεις της Λευκωσίας, Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Ευρύτερης Λευκωσίας.

 

Πηγή: www.timeoutcyprus

Newsfeed