Φίλεψέ τους! - Κεντρική Εικόνα

Φίλεψέ τους!

Η εκστρατεία της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, με Κυπριακά προϊόντα στις πτήσεις της από Λάρνακα,  αντανακλά την φιλοξενία και την χαρά του να μοιραζόμαστε μαζί με τους επισκέπτες μας κάτι από τον τόπο μας. Έχει ως στόχο να τους  ‘φιλέψει’ με προϊόντα από Κύπριους παραγωγούς για να επεκτείνει αυτή την αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει.

Η JOHNSOF είναι από τα νέα αστέρια που συμμετέχουν στα φιλέματα, με τα Χωριάτικα Ρολάκια με Ελιές, ένα προϊόν παραδοσιακό και αγαπημένο. 

Εάν θέλετε κι εσείς να φιλέψετε κάποιον επισκέπτη της Κύπρου με Χωριάτικα Ρολάκια με ελιές JΟHNSOF, μπείτε στη σελίδα, επιλέξτε μια πτήση απο Λάρνακα, μια θέση και το δώρο που περιλαμβάνει τα Ρολάκια με ελιές της JOHNSOF (το 2ο δώρο). Τότε, το πλήρωμά της Aegean Airlines θα αναλάβει να παραδώσει για σας το δώρο, στον τυχερό επιβάτη της θέσης αυτής, μαζί με μια κάρτα υπογεγραμμένη από εσάς, κάνοντας το όσο πιο προσωπικό και φιλόξενο γίνεται!

Από το 1977 μέχρι και σήμερα, τα προϊόντα JOHNSOF αποτελούν τη πιο θρεπτική και γευστική παρέα των Κυπρίων, με τεράστια γκάμα γεύσεων όπως παραδοσιακά σιταρένια και ολικής αλέσεως κουλούρια, μεσογειακά ναπολιτάνο με σταφίδες, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα μοναδικά αρτοσκευάσματα.

Η απόλυτη φιλοξενία με τα JOHNSOF γιατί και στα κεράσματα, η διαφορά είναι στην γεύση!