Ο νικητής του Διαγωνισμού Νεαρών Chef της Aviκo - Κεντρική Εικόνα

Ο νικητής του Διαγωνισμού Νεαρών Chef της Aviκo

Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε ο «Διαγωνισμός Νεαρών Σεφ» από την Aviko σε συνεργασία τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου τον περασμένο μήνα, με νικητή τον Ιωάννη Παπακωνσταντίνου που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γαστρονομικές του ικανότητες.  Ο Ιωάννης μαζί με 2 ακόμα φιναλίστ του διαγωνισμού κέρδισαν 3 μοναδικά σετ Special Edition μαχαιριών Global που πρόσφερε η Aviko. 

Ο μεγάλος νικητής κατάγεται από την Πάφο και είναι φοιτητής στο 2ο  έτος της Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege Λευκωσίας. Ο Ιωάννης ανέφερε πως «είναι πολύ σημαντικό το ότι η Aviko επενδύει στις δυνατότητες και την εξέλιξη των νέων αρχιμαγείρων της Κύπρου», ενώ  σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας σημείωσε πως «είναι εξαιρετικά και πραγματικά μου έλυσαν τα χέρια στην προσπάθεια που κατέβαλα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, γι’ αυτό και θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους και σε νοικοκυριά να χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα».

Ο Ιωάννης πρόσθεσε ευτυχής μετά τη νίκη του ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται», γι’ αυτό και η ανάδειξή του ως Νεαρός Αρχιμάγειρας της χρονιάς στον διαγωνισμό «ήταν μια ανταμοιβή σκληρής δουλειάς που όμως άξιζε  κάθε λεπτό!».  Παράλληλα, τόνισε πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκόμισαν όλοι οι συμμετέχοντες από τον διαγωνισμό, καθώς και ότι «οι νέοι πρέπει να κυνηγούν τους στόχους τους και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν το πιστεύεις και το προσπαθείς!».

Τα προϊόντα Aviko εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd