Μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες είναι και η μαγειρική.

Φτιάξε υπέροχα μπισκοτάκια για σκυλάκια με σπανάκι και κινόα. Ο πιο απλός τρόπος για να πεις... σ'αγαπώ!

Ένα εξαιρετικά γευστικό συνοδευτικό, για πολλά φαγητά, το οποίο μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα. Καθως ετοιμάζεις το κυρίως πιάτο, και χρησιμοποιώντας το "μπαγιάτικο" ψωμί της προηγούμενης, ετοιμάζεις το μυρωδάτο αυτό έδεσμα για να το σερβίρεις στο τραπέζι σου. 

Παρόλο που μπορείς να τα βρεις έτοιμα στο εμπόριο, τι πιο ωραίο απ' το να τα φτιάξεις στο σπίτι. Στο βίντεο παρουσιάζεται η απλή συνταγή για κρουτόνια. Παρόλα αυτά μπορείς να τα ενισχύσεις αρωματικά αναμιγνύοντας στο ελαιόλαδό σου μυρωδικά όπως θυμάρι, ρίγανη ή και σκόρδο σε σκόνη. 

Χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία έχεις στο σπίτι, μπορείς εύκολα να δώσεις ένα απίστευτο άρωμα στο ελαιόλαδό σου. Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να χρησιμοποιήσεις ένα λάδι χαμηλής οξύτητας και -σίγουρα- καλής ποιότητας. Επίσης, φρόντισε τα μπουκαλάκια μέσα στα οποία θα το φιλοξενήσεις, να είναι στεγνά και καλά καθαρισμένα. Έπειτα, φύλαξέ τα σε σκοτεινό και δροσερό σημείο για να μπορέσεις να απολαύσεις όπως του πρέπει το ελαιόλαδό σου. 

O bartender Μανώλης Λυκιαρδόπουλος προτείνει δύο ξεχωριστά punch που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο φετινό ρεβεγιόν! 

Το δημοφιλές ποτό των Χριστουγέννων φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα! Επιπλέον, αν παραλείψεις να προσθέσεις κονιάκ στην πιο κάτω συνταγή, μπορείς να το σερβίρεις και στους νεαρούς καλεσμένους σου! 

Το ζεστό κρασί που σερβίρεται αυτές τις μέρες στα μπαράκια της πόλης διαθέτει ένα πλούσιο ιστορικό με ρίζες στην αρχαία Ρώμη. Κοντά μας έφτασε μετά από πολλές παραλλαγές και σήμερα, αφού πλέον δεν αποτελεί προνόμιο των λίγων, μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου στο σπίτι. 

Μαργαρίτα: Ένα φαινομενικά απλό κοκτέιλ, αρκεί να το φτιάξεις σωστά. Το άκρως κατατοπιστικό βίντεο θα σας κατατοπίσει.  

Newsfeed