Πρωινό Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου και η Lidl Food Academy ήταν πανέτοιμη να υποδεχθεί τους τυχερούς νικητές που αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση, σε ένα μαγειρικό σεμινάριο με θέμα το ‘Finger Food’ που απαιτούσε μπόλικη φαντασία και δημιουργικότητα.

Εύκολες συνταγές, με ελάχιστο χρόνο παρασκευής για να χορτάσουν και να εντυπωσιάσουν τους φίλους και την οικογένεια σας, παρουσιάστηκαν από τον σεφ Κωνσταντίνο Πετεβίνο και τους βοηθούς του.

Το μενού περιλάμβανε:

Πρωϊνό Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου και η Lidl Food Academy αφιέρωσε το μάθημα μαγειρικής, σε υγιεινές συνταγές που αναδεικνύουν την ποιότητα της πρώτης ύλης, αλλά παράλληλα προσφέρουν φρεσκάδα και γεύση στο πιάτο σας.

Ένα ενδιαφέρον και διαχρονικά επίκαιρο θέμα, διάλεξε η Lidl Food Academy το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, για το μάθημα μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της, στη Λευκωσία.

Νόστιμες και Χριστουγεννιάτικες συνταγές, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο εορταστικό μάθημα μαγειρικής, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,  στη Lidl Food Academy.

Η Lidl Food Academy για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, καλωσορίζοντας όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, σε μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μια εξερεύνηση στον μαγικό κόσμο του κρασιού είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι τυχεροί νικητές, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό στο Facebook, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο σπίτι της Lidl – τη Lidl Food Academy.

Deluxe δείπνο στη Lidl food academy

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, μια Κυριακή απόσταση  από την Καθαρά Δευτέρα, η Lidl Food Academy αφιέρωσε το γευσιγνωστικό της σεμινάριο σε νηστίσιμα, παραδοσιακά πιάτα που αναδεικνύουν στο έπακρο την μαγειρικής τέχνη της Κύπρου και συνδέουν την κοινωνία του σήμερα με τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου μας. 

Νόστιμες συνταγές με σοκολάτα είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στη Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

Τα αρώματα της Πόλης! - Κεντρική Εικόνα

Τα αρώματα της Πόλης!

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ένα μαγικό ταξίδι από τη Lidl Food Academy… στην Κωνσταντινούπολη!

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα