Νόστιμες και Χριστουγεννιάτικες συνταγές, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο εορταστικό μάθημα μαγειρικής, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,  στη Lidl Food Academy.

Η Lidl Food Academy για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, καλωσορίζοντας όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, σε μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μια εξερεύνηση στον μαγικό κόσμο του κρασιού είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι τυχεροί νικητές, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό στο Facebook, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο σπίτι της Lidl – τη Lidl Food Academy.

Deluxe δείπνο στη Lidl food academy

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, μια Κυριακή απόσταση  από την Καθαρά Δευτέρα, η Lidl Food Academy αφιέρωσε το γευσιγνωστικό της σεμινάριο σε νηστίσιμα, παραδοσιακά πιάτα που αναδεικνύουν στο έπακρο την μαγειρικής τέχνη της Κύπρου και συνδέουν την κοινωνία του σήμερα με τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου μας. 

Νόστιμες συνταγές με σοκολάτα είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στη Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

Τα αρώματα της Πόλης! - Κεντρική Εικόνα

Τα αρώματα της Πόλης!

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ένα μαγικό ταξίδι από τη Lidl Food Academy… στην Κωνσταντινούπολη!

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Για αυτό αναζητάμε ζεστασιά σε νόστιμες σούπες.

Η Lidl Food Academy για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, καλωσορίζοντας όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, σε μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η παρουσίαση της νέας κουζινομηχανής monsieur cuisine plus, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/11/12 στη Lidl Food Academy από το Chef Λευτέρη Λαζάρου.

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα