Τρώγοντας πέντε μανιτάρια την ημέρα σας βοηθά στη μάχη κατά της άγνοιας, αναφέρει η Daily Mail.  

Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!! Και πέρα απ ‘ αυτό μπορεί να σε κρατήσει και ξύπνιο!!! Αυτό το ήξερες;

Η βιταμίνη C αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα θρεπτικά στοιχεία. Τα οφέλη του ανθρώπινου οργανισμού από την πρόσληψη της βιταμίνης, είναι αμέτρητα. Οι τροφές οι οποίες περιέχουν τη βιταμίνη C είναι πολλές, η καθεμιά σε διαφορετικές ποσότητες.

Το εξωτικό ακτινίδιο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και ωφέλιμο για τον οργανισμό. Αποτελεί ιδανική τροφή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αφού έχει ιδιαίτερα χαμηλή θερμιδική αξία,. Μπορεί να καταναλωθεί ωμό, σε κάποιο γλυκό ή στη φρουτοσαλάτα. Τα οφέλη του, πολλά:

Πολλά είναι τα οφέλη των ξηρών καρπών για τον οργανισμό. Η καθημερινή κατανάλωση τους βοηθάει στην προστασία από διάφορες ασθένειες όπως ο διαβήτης.  

Αυτή είναι η πιο κοινή ερώτηση που μου γίνετε σαν επαγγελματίας διαιτολόγος διατροφολόγος από γονείς.

Εντάξει, όλες το έχουμε περάσει! Συνήθως η απώλεια βάρους σχετίζεται μέσα στο μυαλό μας με τις στερήσεις, την αποφυγή γευμάτων και την παράβλεψη σημαντικών σνακ.

Ο Έλληνας διατροφολόγος Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας προτείνει 5 εύκολα και νόστιμα σνακ με γιαούρτι για να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας.

Το καλοκαίρι όλοι  προσπαθούμε να προσέχουμε λίγο περισσότερο την διατροφή μας σε σύγκριση με τις άλλες εποχές του χρόνου. Είναι μεγάλο ζήτημα λοιπόν,  το τι θα πιούμε στις βραδινές μας εξόδους, εφόσον το αλκοόλ έχει από μόνο του πολλές θερμίδες. Όμως μην απελπίζεσαι, γιατί οι ειδικοί επί του θέματος  Κωνσταντίνος Μαρκιτανής, Στέφανος Κοζάκης και Γιώργος Καριτσιώτης,  μας προτείνουν 15 δροσιστικά και απολαυστικά cocktails χαμηλά σε θερμίδες, ιδανικά για τις βραδινές μας εξορμήσεις.

Ξεκινούμε με τις εισηγήσεις του Κωνσταντίνου Μαρικτανής :

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που είτε έρχονται στην επιφάνεια πιθανές ανησυχίες που έχουμε για το βάρος και το σώμα μας είτε δημιουργούνται εκ νέου.

Αναζητούμε απλές, γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες δεν πρόκειται να μας βάλουν στη διαδικασία να κοπιάσουμε πολύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποκύπτουμε στις λεγόμενες δίαιτες εξπρές, που κάνουν πιο συχνή την εμφάνισή τους αυτήν την περίοδο. Δίαιτες οι οποίες υπόσχονται χάσιμο βάρους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα

Newsfeed