Η Lidl πρωτοπόρος στις ενέργειες για τη μείωση του πλαστικού! - Κεντρική Εικόνα

Η Lidl πρωτοπόρος στις ενέργειες για τη μείωση του πλαστικού!

Η Lidl πρωτοπόρος στις ενέργειες για τη μείωση του πλαστικού!

Με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου, αναλαμβάνει δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού για το περιβαλλοντικό πρόβλημα που προκαλεί η άκριτη χρήση του πλαστικού και η ρύπανση του περιβάλλοντος και των θαλασσών μας από την απόρριψή του.

Καταδεικνύοντας την περιβαλλοντική της συνείδηση, η  Lidl Κύπρου αναλαμβάνει μέσω όλων των καταστημάτων της, να προβάλει τις συνέπειες της κακής χρήσης του πλαστικού και καλεί τους πελάτες της να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, απαντώντας μέσω tablet, σε τρεις σχετικές ερωτήσεις.

Όσοι από τους συμμετέχοντες απαντήσουν σωστά, θα κερδίσουν μια τσάντα NatarGeorgiou αξίας 15 ευρώ, ιδιαίτερα χρήσιμη για τα καθημερινά τους ψώνια.

Και μην ξεχνάτε! Με σύνθημα ‘’επιλέξτε τσάντες πολλαπλών χρήσεων - Η ανακύκλωση είναι στο χέρι σου΄΄, η Lidl Κύπρου αποτέλεσε την πρώτη εταιρία του κλάδου που από 01/01/2019 αποσύρει  τις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης 4 σεντ από τα καταστήματά της, ενώ μειώνει τη χρήση πλαστικού υλικού τουλάχιστον κατά 20% μέχρι το 2025, και εξασφαλίζει 100% τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών στις συσκευασίες προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας μέχρι το 2025.

Ελάτε λοιπόν και λάβετε μέρος στο πρωτότυπο παιχνίδι μας!

Όπως πάντα, και η νέα αυτή περιβαλλοντική δράση της Lidl, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών της και στην ενεργή συμμετοχή τους σε ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον και το οικοσύστημά μας.

  

 

Επισκεφθείτε μας και στο:

 

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy/

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

 

Newsfeed